Packa pappas kappsäck



Idag slängde jag på mig mina chinos från Lindex, pappas gamla tee, linne från HM , glasses från Åhlens och tygskor från gamla hederliga DinSko. Gigantisk bild blev det också!

Jaha, vissa av oss åker då till Grekland imorgon :D Kommer att tillbringa de närmaste två veckorna där och kommer inte att kunna skriva på så länge, för vi tar inte med oss datorn! Men jag måste leta upp något internetcafé, för jag vill inte missa någonting inom "bloggvärlden" , haha :) Men jag hoppas att ni kommer ihåg lilla mig och kikar in om två veckor igen då! Nej, nu ska jag nog gå och packa det sista. Puss på er älskade läsare.

And now you know...

Höger- eller vänsterhänt: höger.
Humör just nu: Trött. Har just gråtit floder på grund av King Kong...
Favoritgodis: Surisar. Skummisar. 
Är det nåt du absolut inte äter: Nopp
Kläder just nu: Stor tee
Musik just nu: I´m yours, Jason Mraz
Vad sa du senast: VA...? (Hörde inte va mamma sa...)
Sommarplaner: Grekland i övermorgon.
Fisk eller badkruka: FISK.
Saft eller alkohol: Saft såklart
Hur många kuddar sover du med: 2-4 (varierar)
Favoritväder: Sommarregn.
Spelar du nåt instrument: Nej
Morgon- eller nattmänniska: Beror på, men för det mesta nattmänniska.
Sparare eller slösare: Olika.
Bästa film: Hm....
Tror på liv på andra planeter: Japp
Kommer du ihåg din första kärlek: Ja
Älskar du henne/honom fortfarande: Nej
Har du några homosexuella vänner: Eh.. vet inte? Tror inte det
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja.
Ser du på kärleken som ett misstag: Nej.
Hur många barn vill du ha när du blir stor: Kanske 3-4 :) 
Bio eller promenad: Cinema
Är du kittlig: Yes!
Snarkar du? Öhm...
Rädd för insekter? Nja...
Äckligaste insekten: Spindlar fy.
Det här är jag bra på: Skämma ut mig.
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Flyga. Helt klart.
 Vad vill du jobba som? Med djur.
Chips, morötter eller godis? Godis, hehe
Pizza eller hamburgare? Pizza
Skriver du dagbok? Nej
Har du nån flickvän/pojkvän? Nej
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Nej
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Stökigt.
Gungar du på stolen? Ja.
Vilken hand håller du gaffeln i? Höger
Hur är din drömtjej/kille? Humor är ett måste.
Hur många syskon har du? 3
Är du rädd för blod? Nja.. Beror på vilket sammanhang
Saltar du på maten? Sometimes
Gillar du att sjunga? Jepp
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? Får se vad det blir om två år. Förmodligen något med djur.
Anser du att du är stark? Nja.
Vad gör du om du får hicka? Håller andan så länge jag kan. Sväljer...
Röker du? Nej.
Snusar du? Nej.
Använder du knark? Nej.
Kaffe, te eller inget? Nada

Jahapp, då vet ni ännu lite mer om mig... ;) PUSS

I feel more with my eyes closen



Blommiga volanger. Jag säger bara det.

Gräset är ljusblått


En goding ur mormor och morfars bildarkiv ;)

Gokväll vänner!
Datorn är trasig och jag sitter hos mormor och morfar och bloggar. Nödlösning. Har inte bilderna jag behöver för att visa klädsel och sånt, men jag hoppashoppas på att datorn går igång imorgon, annars har jag big problems! Menmen, det gör ju att jag inte kan sitta vid  vid datorn, och då kan jag ju njuta mer av sommaren... men det är ju så himlans kul att blogga, så jag kommer väl att få gå hem till diverse vänner och be att få låna dator :) Men jag håller tummarna på att datorn funkar igen imorgon! Puss!

I´m try to get back





Det var sent, det var becksvart, jag fotade med blixt och jag hade på mig mina chinos från Lindex och min tisha från Monki. Även de nya skorna var också på, fast jag var inomhus. Puss.

(Vet ni vad? Idag står grillning på menyn! Mumma.)

Hallonrosa



Den här lilla drycken ska missbrukas i sommar! Hallon, vaniljyoghurt, banan, florsocker och kärlek är allt som behövs!

Spotlight







Det ni ser i detta inlägg är högst upp (fin bild, höhö) och näst högst upp två byten från idag! En jättefin oversize tee från Monki (prickarna är gröna och rosa), det är så fint för det ser ut som att någon har stått med en pensel och skvätt ned tröjan med färg :) Och skorna är från DinSko, dom här får ta över platsen som mina gladiatorsandaler hade innan dom gick sönder, blev tillbakalämnade, och förevigt fösvunna ur min garderob *snyft*. Men dom här fyller ut platsen minst lika bra som dom förra, fortfarande remmar, som jag var ute efter, men endå lite mer... speciella?

Hursomhelst, på bilden längst ned så har ni min klädsel som består av shorts och linne från HM, pappas avklippta gamla T- shirt (hett budgettips!) mammas halsduk, tygskor från DinSko och väskan är secondhand!

Puss!

Paris


Nå, vad tycker ni om mina nymålade naglar? Tror dock att dom ser lite mer orangea ut här en vad dom gör in real life, men färgen kommer i alla fall från Mavala och heter Paris. Fint va?

Hejsan! Nu ska jag göra mig klar för en tripp in till stan med vänner och en tom plånbok! Fast förhoppningsvis räcker det till någon liten småsak, och kanske en fika på söder? :) Jag blir troligen kvar där ett tag, så det kommer att bli glest med inlägg, men klädsel och något mer ska jag nog kunna bjuda på framåt kvällskvisten! See you then babes, puss!

Has to be





Den här söta klänningen bar jag på skolavslutningen. Kände mig verkligen fluffig och fin! :D Till det här hade jag mina vita converse (kände mig så obekväm i espandrillosen, så jag bytte) Men vita converse är väl också sommrigt? Ger en lite mer avslappnad utstrålning! Jag hade även en kofta, med tanke på att temperaturen inte var den allra varmaste. Puss.


Dead calm

 

Monki, Converse, Hm.

death´s head



Titta här, vad jag hittade i broderns rum igår :) Lite coolt sådär, frågan är bara om jag någonsin kommer att använda det... Nej, jag tror faktiskt inte det, haha! Men som sagt, coolt var det :D

Don´t care about tomorrow



Ingen hemma som vill fota mig idag, så jag får ta egna dåligkvalité pics! Jag hade en hel del olika outfits på mig idag, skolavslutningsklänning, det här, stor tee med leggings med mera... Kan visa klännigen imorrn men idag får ni nöjja er med det här vänner :D Chinos från Lindex, skor från Dinsko, linnet är mammas och väskan är second hand. Knöt fats ett svart sidenband på väskan. Gulligt. Puss.

Haircut

 

Hur ska jag klippa mig? Jag har levt med denna slitna kalufs ett tag nu... Så nu behöver jag tips! Funderar på att kanske slinga det lite mörkare. Och kanskekanske klippa page. Väldigt kanske. Skulle vara häftigt, men på mig? Jag vet inte, får känna efter ett tag till! ( Iochförsig så har jag kännt efter i ett halvår nu, men...) Puss.

Summerpoem



TJOHO! Sommarlov :) Ska snart till stranden, regnet öser ner men man måste väl fira? :D Ska först äta lite lunch, svara på komentarer, och njuta av ledigheten! Senare bjuder jag på klädsel och förhoppningsvis lite annat grejs! Puss.

2-0

Och Petter Hanson gjorde just ett MÅL :)

1-0

Och Zlatan gjorde just ett MÅL! :)

Today i´m wearing this


Såhär gick jag klädd idag, bilden är tagen från ett annat inlägg men outfiten är densamma :) Det jag har på mig är en mysig tröja från Gina, skor från DinSko, och föresten så hade jag inte shorts utan jeans från HM!

Peace!

Espadrillos

Vad tror ni om dessa skor till skolavslutningen imorgon? Har inga egna som passar till "finare tillställningar", så jag fick låna dom här av systern :D På något sätt så känns dom inte riktigt mig, men det blir nog bra!




Snabbis



Tjena hejsan, ska iväg nu så jag hinner bara lägga upp en liten bild! Den föreställer Mira som myser lite i gräset  :) Hann inte redigera den heller, men what ever. Vi ses väl senare? Puss.

Oturen är med mig, som vanligt!


Favoriter i repris...

Jaha, så sitter man här igen! Egentligen skulle jag stått i duschen nu, men systern hann före... Idag har vi inte lika fint väder som det varit de senaste dagarna? Oturen är med mig  som vanligt med tanke på att vi har "utedag" i skolan, och då är det ju väldigt mysigt om det regnar! Mer eller mindre... Skulle helst vilja sitta på ett fik på söder i strålande sol men... Det får väl bli på fredag hoppas jag :) Idag orkar jag inte klä på mig något speciellt, får se vad det blir! Min buss går om en halvtimme, och jag sitter i pyjamas, så... Puss!

Vadandes i en damm...



Under rasten idag vadade jag omkring i en damm, svalkande härligt! Solen stekte på så jag slängde på mig pappas stora, vita skjorta. I midjan satte jag ett skärp, och över axeln hängde jag en secondhandväska
. Peace!

Inspiration



Här, här, här, här, här och här, riktig inspiration!

Segelbåt, motorbåt, hund och sommar


Jaha, skolan idag kändes väl minst sagt onödig... Vi hade en "givande" lektion, SO:n satt jag bara och spelade spel på hamsterpaj med tanke på att jag är klar med allt, och dom två sista fick man såklart håltimme! Ja, man ska ju inte klaga men jag hade ju faktiskt likagärna kunnat ligga hemma och sova? Nej hörni, nu ska jag nog göra mig en kopp varm choklad med grädde igen! Yummie! Puss.

Santorini

                         

Tänka sig, om en vecka och tre dagar går jag där bland dom vita husen med blått tak och njuter av värmen. Lite avundsjuka är ni allt? :)

Traktor



Jag gillar fyndet jag gjorde i brorderns garderob! Jag klippte och hade mig så blev den riktigt fin, hoppas bara ingen tar notis om att det är en traktor på den , haha! Den är från HM:s pojkavdelning, men vad gör det hallå? Nu är det bara att vänta och se när han upptäcker att jag har tagit över den, mohaha!

080608


Stolta Mira med sin ´dummie´, haha hon är för underbar!

Hello alla söta människor! Idag har det inte hänt så mycket märkvärdigt, har väl mest gått omkring rastlös här hemma och väntat på någonting kul som aldrig inträffat... Haha, men jag har iallafall pallrat mig ner och satt mig på en liten klippa och tittat på när hunden simmat omkring som en tok och hämtat ´dummies´ ! För er som undrar så är dummies små orangea, flytande korvar som man använder till hundapportering... Hursomhelst så var det riktigt mysigt!
Ikväll, när den kvava luften svalnat lite, vankas det grillning, tjoho! Vad händer för eran del då? Puss! (Kommer förmodligen upp en outfit här snart, även fast den inte är alls märkvärdig...)

12.49





En kopp varm choklad med grädde tre dagar innan sommarlovet? Ja, varför inte? :)

Beyond Retro



Ja, där trivs man...

It is making me feel



Inte ett moln, så långt ögat kan nå
inte en droppe regn, på flera dar
med en glass i min mun
och sandaler av plast
går jag i solaen och tänker på dig
ljusblåa dagar, seglar förbi
sommaren är kort
det mesta regnar bort
men nu så är den här, så ta för dig
Solen skiner idag!

In the spotlight



Teen är papis och shortsen från Gina. "Knut-inspirationen" fick jag härifrån, otroligt söt tjej! Nu ska jag gå och räkna myggbett, puss!

Is it you in the corner?



Titta vad jag hittade i min closet för några dagar sedan. Är dom inte otroligt attraktiva? Jag tror jag köpte dom förra sommaren på Gina, och nu när jag hittade dom så slog det mig att dom var ju riktigt fina! Jag sprätte bort lite fickor här och där, vek upp dom lite, och så voilá så fick jag sommarens drömshorts, haha. Älskar att hitta gammalt och bortglömt som faktiskt är riktigt fint! Puss.

oops!



Tihihi, solklar video!

Hej sålänge!


Sötkorv!

Shoo! Nu ska jag iväg om några minuter, men jag vill bara säga att det går att komentera igen! :)
Min dag har varit bra men apavarm, hinner tyvärr inte med någon outfit eller roligare inlägg, men det får bli när jag kommer hem! Juste, ändrade planer, kommer hem på lördag och inte söndag! Så, jag hoppas mina fina läsare finns kvar då! :) Puss på er.

I feel like bleu bleu

                                 



G
ood morning!

Vaknade just, men skulle egentligen vilja sova... Har sovmorgon och den tiden måste jag utnyttja till städ, plugg och packning, bajs! Idag åker samma tröja på som jag hade igår, den är ju bara för härlig! Fast jag "varierar" med andra skor och ett skärp i midjan :) Jag vill ha en myströja när det är soft i skolan. Först sovmorgon, sedan ska några komma till vår klass och informera lite om alkohol m.m, och till sist åker vi iväg till en park och spelar kubb och brännboll! Riktigt skönt. Men nu ska jag lläsa lite bloggs, om någon har hunnit uppdatera vill säga, haha! Puss.

Vintagekänsla





Att jag aldrig har upp täckt att pappa har en sådan fin portfölj? Tyvär så får jag inte låna den, men jag är ändå kär!

Lollipop



Idag känner jag mig som sagt som en polkagris, eller en "lollipop" som rubriken säger. Jag önskar att jag kunde säga att den stickade rosa/vit randiga tröjan är köpt på någon liten secondhandaffär, men jag är rädd för att behöva säga att den är från Gina... :) Fast ett riktigt kap var det! En 50-lapp fick jag offra, det är ju nästan ingenting! Den här kommer nog att åka på under divesre båtturer under sommaren, ett riktigt mysplagg! Skorna, som förövrigt börjar bli riktigt försmå, är från DinSko, Shortsen har jag sytt själv, och så hade jag en väska som är secondhand. 

(Föresten, fråga mig inte vad jag gör med huvudet, för jag ha ingen aning...)

Återkommer: Måndag

Ojoj! Glömde berätta, imorgon bär det av mot okänd mark! Nej, men jag ska iväg till Fina Malins landställe och kommer att vara isolerad från mobiltelefon, internet, och all teknoligi över huvudtaget i fyra dagar. Kommer tillbringa hela veckoslutet där, riktigt mys! Ni vet som att hoppa studsmatta, gå promenader, mata hästarna, meta vid bryggan, bättra på brännan... Åh, som sagt mys! Så bloggen kommer att få en liten vilopaus, men självklart är jag tillbaka här på måndag igen! See you then, babes!


Acne



Otroligt snyggt. Verkligen. Acne.


030608


        Här vill jag tillbringa min sommar. Utö.


Vänner
. Min klädsel ska förhoppningsvis plåtas av mami, när hon nu kommer hem. Inläggen idag har varit glesa, dels pågrund av dålig fantasi, och dels pågrund av att bröderna ockuperade datorn hela kvällen... Men nu är jag här och tänkte sammanfatta min dag! Först vaknar jag såklart, sätter på mig en rosarandig stickad tröja och smetar på knalligt rosa lippgloss! Känner mig som en polkagris på väg till bussen, men vänjer mig snart vid den söta känslan. I skolan rullar allt på, ni vet såhär innan sommaren så är inte skolan så mycket till skola! Stannar kvar i bildsalen med tre vänner och målar en stund, mysigt värre. Får åka buss hem själv, men vad spelar det för roll om man har roliga spel på mobilen, haha? Kommer hem, sätter på datorn och upptäcker "komentars-problemet". Blir riktigt irriterad, blogg.se bara krånglar och krånglar! Menmen, life goes on. Har varit på en liten promenad med hundarna och kom nyss hem, med världens huvudvärk! Tatataa! Slutklämmen på denna underbara dag. Hehe. Puss!

what´s wrong this time?



Hej! Jag undrar om det är något konstigt med min blogg, för mina kompisar sa att dom inte kunde komentera, så jag försökte och det gick inte... Så om du läser det här (vilket du förmodligen gör nu då... :P) så lämna gärna en komentar, det kan stå vad somhelst, och se hur det går! Tack. Hej.

Okej, har nu kommit fram till att det inte går för någon att komentera, mycket tråkit, saknar era fina ord! Men jag jobbar med att hitta problemet och lösa det! Eller bara vänta tills det går över... Puss!

Some favourites...


Varm sjö



Randigt linne, MONKI
Svart tunika, HM
Kjolen, hemsydd

Slappt och skönt, perfekt för en dag på stan, gladiatorsandalerna åkte på också. Dom börjar förövrigt falla ihop. Efter några veckor. Och kvittot har sprungit och gömt sig, ajsickenbajsicken... Men jag överlever! Tror jag. Puss!

Simma lungt!


Allt för dig Bosse ;)

Hej på er :)
Försökte skriva imorse men det gick inte... Var tvungen att fixa något och få ett mail and so on. Ni med blogg kankse vet vad jag pratar om? Men nu har jag fått det mailet och jag kan skriva igen! Skönt. Idag blev det en, ska man säga, väldigt soft skoldag! Vi gick en kort lektion och fick sedan håltimme resten av dagen, haha. Lyx! Så jag och K tog en tripp in till stan och klämde på lite kläder. Vi gick även genom Gamla Stan, den fintaste delen av staden!
Nu blir det lite bloggläsning och sedan kanske en liten promenad. Får se. Men vi hörs senare, då jag visar klädsel med mera, visst? Ja, det gör vi :D Puss! 

Tusen sätt att försvinna

image602

image603

image604

image605

Den dagen. Den kvällen. Den lyckan.

Små hål i din röst



Åh, gör inte Tomas Andersson en jättemysig verision på Carolas överskattade låt "Evighet"? Man hör knappt att det är samma låt. Den här verisionen är mycket mer rogivande till skillnad från Carolas pipiga stämma... Dessutom är jag lite småstolt sådär med tanke på att mamma känner honom lite smått och min morbror var kompis med honom när han var liten, smile! Kul. Lyssna och njut vänner!

In my arms

image601
© Heeejanna

Hej vänner :)

Haft en bra söndag hittills? Jag ska snart på en liten promenad med Emms, vi tar med oss kameror och hunden. Skönt! Först ska jag bara äta någonting, I´m starving. Frukosten blev det sista godiset, och utöver det så har jag bara druckit ett glas nyponsoppa... ojojoj. Så nu måste jag gå och fixa det! Hörs ikväll!

Vippigt värre

image600

Bästa kompisar. Jättenöjd med dom båda två, sy er en ni också!

Vädret det består

image599
Bild från i höstas när löven fortfarande låg på marken. Längtar inte tillbaka.

Dagarna går men vädret det består! Härligt. Jaha, vad ska man hitta på idag då? Ska väl plugga för det mesta, lite missnöjd med den sysselsättningen med tanke på att systern förtillfället är på väg in till stan med sina kompisar... Men gör man inte det tråkiga den ena dagen får man göra det den andra! Vad ska ni hitta på då?
Dagen/ kvällen igår blev jättelyckad! Vi hyrde en film och åt tacos och lite sånt, och dom mindre verkade tycka att det var kul! Dessutom tjänade man 200 silvermynt också, jag som hade kunnat göra det gratis :)
Man får bara tacka och bocka. Hörs sen. Puss!

Någon som vill...

...hjälpa mig att designa en ny sommrigare header? [email protected]


Life will smile for you

image598
Linnet från HM, shortsen har jag klippt till själv, sjalen hittade jag hemma och skorna (som är på tok för små för mig) är mammas.

Runda glajs

image596
Forever21

image597
posh24

HOT or NOT?

Horoskop

image594

Ja, det stämmer faktiskt! :)

RSS 2.0