Header:D

Gokväll :D

Hoppas ni inte glömmer att ställa klockorna en timme framåt nu då! Sommartid! :) Älskar när det blir ljusa kvällar o långa dagar :D Fast dessvärre får man sova en timme mindre ;/ Vällingby med S  idag ägde! :) Flumm som vanligt..:P Dessutom fick jag låna hennes skor o hennes skinnpaj *wiiho* Så nu har hon mina vita tygskor o min jacka :)
Sitter just nu o trycker i mig godis som blev kvar från igår, har precis slängt i mig en halv familjepizza och druckit typ 5 glas påskmust... :P Känner mig såå nyttig faktiskt ;) Ska nu göra något bra för kroppen o ta ett bad, så skönt! :)

Jag e så himla glad! :D  Den här tjejen har hjälpt mig att designa en header! Så himla shysst :D Hoppas jag kan få upp den här snart, så ni får se den :) Det är lite krånglit, men det ska nog gå :)

Men nu måste jag kila, badvattnet kallnar :P

PUSS<33

Today I såg ut like this :)

image237

Jeans- HM
Blus- JC
Skinnjacka- HM ( Lånad av Sanna,  ÄLSKAR den! :D) 
Sjal- Också HM :)
Armband- Gissa?:P
Ballerinor- DinSko

Ska nu på Tårtkalas hos några kompisar :D

PUSS


Urban Outfitters

Heej :)

Klockan är nu 03.00 på natten o jag sitter i Malins rum o bloggar :P

Tänkte bara visa lite fina sommarklännigar från Urban Outfitters :D

image232  image233image234  image235

Bajs :)

Haha, kiss o bajs-humor :P Tycker det är kul med skrattande bäbisar ;D



Äventyr utanför Stockholms gränser...

Hello:D

Ska snart dra till M, ska sova där:D Men först tänkte jag berätta lite granna om vårt otrooligt lyckade *åkatillsödertäljebaraförattgåpåettäventyrsbad,lixomdesperat*-äventyr :P Först hade vi problem med att fixa med tider o bussar o sånt, så att allt stämde jag menar kolla bara här...:

Ta buss 119 från Hässelby strandväg mot Solna centrum.
Den går från Hässelby strandväg ca 12:37 
och kommer till Spånga station 13:00.

Vid Spånga byter du till pendeltåg 35 mot Västerhaninge.
Det går från Spånga 13:07 
och kommer till Stockholms central 13:20.

Vid Stockholms central byter du till pendeltåg 36 mot Södertälje centrum.
Det går från Stockholms central 13:27 
och kommer till Östertälje 14:01.

Vid Östertälje station byter du till buss 764 mot Köpmangatan.
Den går från Östertälje station 14:22.
Du är framme vid Sydpoolen 14:29.

Restid 1 timme och 52 minuter.

Trevlig resa!

Oorka lixom :)

Men hursomhelst så började det med att vi var jättenära på att missa  bussen, vi sprang som galningar o fick typ värsta attacken väl ombord på bussen:P Vi skrattade o flåsade, o dom andra glodde väldigt o-diskret :D Sen kom vi fram till Spånga Station o vi fattar egentligen ingenting av pendeltågs-tider och olika spår o sånt där, men det löste sig. Och när vi skulle byta i Centralen så fick vi också lite problem, vi gick jättelångt bort och sen visade det sig att vi skulle vara där vi började...-.- Men hursomhelst så kom vi fram till badhuset välbehållna, men det verkliga problemet kom när vi skulle hem. Vi fick typ panik när vi först inte hittade busshållplatsen och sen märkte att bussen inte gick fören om två timmar... Många samtal hit och dit med föräldrar innan vi gick tillbaks till badhuset o frågade, då förklarade hon i kassan hur vi skulle ta oss till Östertälje station. (Jag o malin= öhh?) Väl framme där så skulle vi fråga några män om det här var rätt tåg, det såg väldigt öde ut nämligen, men dom visade sig vara fulla så det fick vi inte fram så mycket av... Det konstigaste var nog ändå att man typ inte behövde stämpla? Man gick bara rätt från gatan upp på perrongen. Mycket konstigt, men bra för oss! ;D Sen gick vi av i Centralen igen, och tog tunnelbanan därifrån (jag blev jätteförvånad, fattade inte att pendel-stationen lixom var samma som tunnelbane-stationen...:P) Så det gick jag omkring och jätteförbryllad över ett tag. Sen åkte vi till Vällingby, gick o köpte godis och fick till sist skjuts av Malin pappa hem :D
Ojojoj, vilket inlägg! :O Säkert längsta hitills, kan tänka mig att det är jättemånga stavfel :) Menmen, det är väl läsbart hoppas jag, om ni nu ens orkade läsa alltihop :) Kanske inte är sådär jätteintressant att höra på mina o M:s bravader i Östretälje :P

Imorrn blir det vällingby med S, kulkul :D Hoppas det går bättre då :P

Pusspuss o sov så gott<3


?

Är det någon som vet varför mina kategorier står med stora bokstäver? Och hur jag får bort det isånnafall? Skriv gärna om du vet :D

Tack<3

Tävling

Hej! :)

Idag ska jag och M förmodligen till badhuset, om vi kan boka vill säga! "/ Badhuset vi ska till kräver att man bokar innan man ska in, lite dåligt faktiskt! Men vi ska ringa varran 11 och se hur vi ska göra.
Nu är jag med i en tävling på cocoo, och om jag vinner kan jag ha en tävling här på bloggen :D Håll tummarna för mig! Det är nog inte sådär jätte stor chans, kan tänka mig att många är med i den! Men man skulle  skriva i ett mejl vad man skulle vilja vinna för pris, om man nu vinner, och då sa jag det detta vita:

image230
Vad tror ni om det? :)

Aja, hoppashoppashoppas jag vinner! :D

Puss

(Ni betyder jättemycket för mig, hoppas ni fortsätter läsa min blogg i framtiden!)

Nyheter!

Hejsan!

Nu har cocoo fått in massor av nyheter! :D Det mest omtalade är väl ändå dom här skönheterna:

image228

Lycky-armanden, massor av olika härliga färger och texter!
Själv föredrar jag det vita: Follow your dreams
Eller det rosa: Faith, hope, love

Även dom här peace-armdanden är mycket populära!

image229

Såå fina färger här också och vem vill inte bära peace-tecknet på handleden? Det är dessutom väldigt inne!

Puss o kram :)

 

Bildspecial: K:fem

Tjenahejsan:)

Har just kommit hem från Vällingby. Va stort de har blivit asså! :O Känns inte som det lilla som jag är van vid..:P Men det var jätteballt, K:fem heter modehuset!  Någon som vet varför? Väärldens största Gina iaf<33 Wihoo :) Ska visa lite bilder...:

image216
Här är då utanför...

image217
En DJ fanns på plats...

image218
Det här otroligt balla linnet från MQ, mycket omtalat på kenzas blogg! 400:- känns kanske inte riktigt prisvärt..?

image220
Hittade även den här beautyn från MQ, den kanske ser lite konstig ut när den hänger på galgen, men jag tror att till ett par leggings och high heels, så skulle de nog bli jättesnyggt! Älskar parkas.

image221
Sommrig topp från JC...

image222

image223

image225
Testade även dom här skorna jag gått och funderat på ett tag nu. Tänk att från början testade jag dom för att dom var så fula och nu tänker jag köpa dom :) (Precis som du misstänkte Klara :P) Dom blir finare o finare ju mer man tittar på dom liksom. Dessumtom är klacken inte så jättehög, och stödytan är ganska stor så jag kan gå i dom.

image226
Bambooisarna o syrrans sjal :D

PUSS<3 Hoppas ni har ett bra påsklov ;P


Make-up!

      
Bilder:HM

Nu till våren/ sommaren vill man ju fräscha till sminkväskan med några nya produkter. Hittade det här från HM, måste inhandlas när jag får pengar! Måste även hitta en foundation med bra kvalité, med en flytande konsistens så att det inte ser ut som en "kaka" på ansiktet om ni förstår? (Klicka på bilderna om ni vill se dom större!)
Men nu måste jag springa och göra mig iordning, ska möta upp mamma o Moa, oh sen dra till Vällingby, syns vi där? :D

Rastlös...

Hej:)

Har segat framför datan/ MTV heela dagen... Borde egentligen gå ut med hunden, men jag orkar verkligen inte! Just nu vill jag bara att klockan ska bli 5, så att jag får åka på Vällingby-invigning :P Ska kolla på lite grejjer, fast tyvär inte köpa nått, ja e fullständigt pank!
Jag hatar att vara rastlös... Fast imorrn blir det kul! Då ska jag och M till ett äventyrsbad :D skitkul! Och sen på lördag ska jag och S till stan eller Vällingby, också jättekul :) Har inte träffat henne på flera veckor!
Nu ska jag försöka komma på något att skriva i "skönhet och hälsotips" kategorin! :) Vet nog redan vad jag ska skriva föresten... Kommer upp snart :) Ska dessutom lägga in Gårdagens outfit!

Seee ya<3

Sport? "/

Hallihallå:D

Just nu sitter jag och spelar Bubble Trubble. Ett otroligt tråkigt, men såå beroende-framkallande spel på hamsterpaj :D Akvaria, som jag var på i eftermiddags, var faktiskt rätt kul! Det fanns typ hajar, fiskar, fjärilar, ja allt sånt :P Efter det åkte vi runt lite på Djurgården, väldigt fint! Sen plockade vi upp M och åkte hem.

Hörde just på nyheterna om att det finns folk som torterar oskyldiga sälar för skojjs skull, såå hemskt! Dom kallar det typ sport, man blir såå arg!! Fick ett mejl där det stod om det, började bokstavligen talat gråta!

Kolla bara dom här bilderna:
 
image205

En så otroligt söt liten sälunge som inte gjort någonting...

image206

... förtjänar den det här?!

Åååhhh! Får en stoor klump i magen, djurvän som jag är... Hur kan dom kalla det sport!?
Värt att tänka på... "/

Men nu vill jag tänka på någonting annat! Kankse skulle ta och fota Dagens? Kanske ta ett bad? Vi får se :)

PUSSPUSS :D

Ännu fler skor:P

Heej:)

Ska nu in till stan o gå på det där museét. Men först vill jag visa er ett par jättesöta skor igen! Kolla bara här:

image204

Dom är från Gojane.com. Är dom inte fina? Tänk er till en somrig outfit... Men nu måste jag gå och klä på mig, slänger in en bild på hur jag såg ut lite senare :)

KRAMAR

Dagens vill ha

image203

Är inte dom här gummistövlarna jättesöta? Också dom här är från have2have. Skulle lätt kunna tänka mig att gå omkring på stan i dom om det är regnit väder! Jättefina enligt mig, din åsikt?

have2have

Kollai n dom här coolingarna från have2have:

image202

Kankse inte min stil, men till rätt outfit, och på rätt person, skulle dom faktiskt kunna se riktigt bra ut!:D

Vällingby C

Hej :)

Upptäckte just att en inbjudan hade kommit på posten :D En inbjudan till invigingen av Vällingbyn C och det nya modehuset! Shit va kul :) Har hört att det kommer vara typ röda mattor i hela V-by Centrum, och att det typ kommer hänga ljuskronor i taket och allt :D (Fast det är bara vad jag har hört dåra!) Men för er som inte vet, så är invigningen den 27 mars kl.17.00-21.00, och hela Vällingby firas 27- 30 mars. Kom gärna dit :D

image201
google.se

Föresten så ska jag inte sitta hemma hela dan :) Jag, pappa och brorsan ska till Akvaria. Det är typ ett museum... jag vet inte, jag minns inte så mycket från när jag var där sist. Men det finns typ krokodiler och grejjer :P Aja, kul att göra någonting annat än att bara vara hemma :D

See ya<3


Huvudvärk

Heej:)

Vaknade just och mådde inge vidare... Huvudet värker och så har jag fått vääärldens största blåsa i munnen. Nån som vet hur det känns? Det är hemskt! Dessutom tror jag att en förkylning är på väg..."/ Men hursomhelst, idag har jag inga planer på vad jag ska göra, men det blir väl film, X-box, bubbelbad och lite annat tråkit grejs. Fast mest av allt så blir det ju datorn och bloggen förstås :D
Inatt sov mira (hunden:P) inne hos mig. Gissa varför? För att hon mådde dåligt, så mamma sa att hon skulle sova hos mig om hon skulle behöva komma ut mitt inatten och spy... Jippi! Mamma själv kunde såklart inte sova med henne, för hon skulle ju upp till jobbet så tidigt idag , så hon kunde inte bli störd >:( Men som tur var behövde inte mira "ni vet vad" så jag fick iaf sova natten igenom :P Fast jag fick världens minsta plats i sängen, för den ansåg Mira som sin egen :P Fast jag kan erkänna att det var rätt så mysigt, trots allt ;P

Vad tycker ni om den här Channelväskan? Jag tycker den är jättesöt! Speciellt om den skulle varit i rött eller svart!

image199
Bild: Ellinorak

PUSS på er :)

Gonatt :)

Nu skulle jag bara vilja säga sov gott och dröm sött :) Nu ska jag gå och äta nått, magen kurrar som besatt. Och sen blir det nog X-box ett tag, och sen in i drömmarnas värld... :) Så vi ses i morrn, babes <33image194


You´re the best<3
 

Mys-outfit

Hejsan :) 

Tänkte nu visa hur jag gick klädd idag :) Myspyste i pappas stora mjukiströjja ;D Satte på mig tygskorna på bilderna för att outfitten skulle se mer "komplett" ut ;P Suddiga pics, som vanligt... :D

image191 

- Munktröjja- Pappas:P
- Leggins- HM
-Örhängen- Ur o Penn (...?)
- Tygskor- Dinsko

Titta vad jag lyckades hitta :D En hyfsat lýckad närbild på mej själv , oretuscherad dåra ^^ haha. (Jag till vänster, Helena till höger) Jag antar att jag inte ser ut som ni tänkt er? :P Jag tycker typ aldrig att bloggerskor ser ut som man tänker sig dom när dom visar bilder ;P Menmen, det här är jag, acceptera eller dra, haha :D

image192

*Pussar på er*

Maia Hirasawa

Gokväll :)

Har just kommit hem efter en promenix med M och hundarna, det är verkligen bra att man har en anledning att komma ut och röra på sig varje dag! :D Just nu har jag lust att lägga mej i bubbelbadet och lägga på en mask eller nått, men vi får se hur det blir med det. Får nog ta det imorrn! :D

Minns ni på melodifestivalen när Maia Hirasawa sjön en annan variant på " The worriyng kind"? Vad tycker ni om den? Jag tycker att den är rätt... mysig på nått sätt :P  



Där är den :) Ville bara visa den :P

PUSS

Våffeldagen

Heej :)

Ni glömmer väll inte att det är våffeldagen idag? Tycker ännu bättre om den dagen än om kanelbullens dag! :D Självklart ska vi äta våfflor till middag :) Yummie!
 
image189
Google.se

HUGS<33

MakeUpStore

                                    image188
image187

Kolla in det här armbandet från MakeUpStore! Jag har ju pratat om att jag vill ha ett armband med många berlocker, och här har jag ett! Men frågan är om det var snygga berlocker... Dom var iallafall roliga! :) Ser ni att det är små ögonskuggor, läppglans, mascaror och läppstift och sånt, haha:D Det står tyvär inget pris, men jag får väl åka dir o kolla eller nått :) Kankse någonting som kommer att få pryda handleden i framtiden...? ;D

Puss o Kram :)

Sommar för mig är...



Blunda, lyssna på låten, och tänk dig en grön sommaräng... ååh<3

Sommar, var är du??

Puss :)

Liselotte Watkins

Shoo :)

Jag är bara tvungen att visa er Liselotte Watkins ilustrationer! Dom är så otroligt.. coola! :D Kolla bara här:

image172 image173 image176 image178 image185 image186

image179

Jag tycker dom är as-grymma! Dessutom har dom illustrationerna börjat synas på catwalken:

image180
Där kanske dom inte är fullt så snygga, men ändå! Jag tror att dom här klänningarna kommer från Miu Mius vårkollektion, fats jag är inte säker. Hursomhelst så är teckningarna av Liselotte Watkins jättehäftiga! Vad tycker ni?

Ciao <33

Bildspecial: Örhängen

image161
image162image163image164image165image166image167image168image169image170image171

Det var dom jag hade bilder på, sen har jag två par till. Ett par små silverringar, och ett par som ser ut som typ fyrkantiga diamanter...:P

Åh, bara längtar efter att få använda alla :)

Kram<3

Örhängen

Hejsan svejsan på er <3

Hur mår ni då? Jag mår bra, har faktiskt ingen träningsverk längre :) Ååh, jag är såå shoppingsugen, men det är nästan tomt i kassan så jag får hålla mig till födelsedagen :D Som jag har sagt några gånger nu, så fick jag ju ta ut mina läk-örhängen igår, jippi! Så nu kan jag äntligen använda mina vanliga :) Kan ni fatta att jag lyckades samla på mig 13 par örhängen, innan jag ens kunde använda dom? Haha, vill ni att jag visar dom ?:P Kan fixa ett inlägg med bilder på mina örhängen :D

Då gör jag det nu^^

PUSS

Lackigt

Här kan man hitta många fina grejjor! Kolla längs ned i hörnet, på "Meja jacket", den i lack. Den kanske ser typ jättekonstig ut, men när KENZA beskrev den såhär att man kan ha den med ett par leggings o ett par high heels, Så tycker jag att det skulle kunna vara riktigt ballt! Brukar inte vara så jättemycket för lack-saker, men varför inte..?

image160
Google.se

Berätta för mig vad du tycker! :)


Utefit ;P

Här kommer dagens skii-outfir dåra, haha. Fett proffsig man ser ut :) (Skämmer jag ut mej ;D..?)

image159

Yeeah, nice :P

-Dunjacka- HM
- Täckbyxor- Lillebrors (haha...)
- Pjäxor- Kungsberget, hyrda

Ja, visst avr detta en otroligt modern och hett outfit :P? Jag stekte i backarna...

Haha, pusspuss


Skidor :)

Hellu :)

Idag var ju jag som sagt i Kungsberget. Nu har jag väärldens träningsverk eller nått, jag vet inte vad det är, men mina ben känns som om dom vore fast i ett skruvstäd typ "/ Men hursomhelst så var det väldigt kul, fast jag var lite obekväm ibörjan och en gång satte jag mej ner i backen och vägrade åka. Som en sexåring :P Det var jättebrant och jag klarade det inte, haha. Så till slut, när jag hade suttit där i typ 10 min, så knäppte jag av mej skidorna och gled på rumpan ner för hela backen ;P Gissa om folk glodde... haha :)  Men asså, håller inte ni med mej om att liftarna e det roligaste med skidor? :D Det är ju askul att sitta i en sittl-ift och sjunga och försöka träffa människorna där nere med sina spottloskor.. ;P Inte för att man lyckas men endå :) Och ankar-liftar är jätteroliga, och såna där knapplifts-karuseller typ, wii :D Men hursomhelst, vi hade jätteroligt och dagen blev jättelyckad!

(Nu tänkte jag lägga upp en dagens outfit, gissa hur den kommer se ut... :D)

PUSS

Klädsel

Hej :)

Tänkte visa gårdagens outfit nu (Hade egentligen inte det här på mej, men jag kände att det var kul att fota något, så jag slängde på mej det ;P):

image155


image156

Opps, understa bilden blev väl lite sådär... *hrm* Haha, men kolla den översta:)

Blus/ T-shirt- HM (Lånad av I)
Stuprör- HM (USA:P)
Halsband- ?
Pumps- HM

Ojj, någon som har missat att jag är ett HM-fan? Haha :D

Nu måste jag packa klart o dra till M, se ya<33 

kungsberget :)

Gomorron :D

Klockan är nu 06.40, och jag har precis kommit ut ur duschen. Snart ska jag till M och sen bär det av till Kungsberget :D Wihii :) Ska bli så kul! Uppdaterar när jag kommer hem och berättar hur det gick ;)

image154
Bild: Kungsberget.se

HIT SKA JAG :D

PUSS<3

Väska

Heej igen<3

Som jag sa förut så fyller jag ju år snart :D Och då funderar jag på att beställa hem den här väskan till mej själv :)

image149
Bild: nuknuk.se

Jag tycker den är jättesöt verkligen! Den är härifrån. Fast jag är fortfarande osäker... Den kanske är lite liten? Jag gillar att det är ett långt axelband, men.. Aja jag får tänka ett tag till, hur tucker ni  jag ska göra? 

PUSS på er :)

Indiska

Heej :D

Är inte dom här örhängena från indiska jättesöta? :) Jag älskar dom verkligen! (Ursäkta den suddiga bilden..) Indiskas smycken brukar inte vara sådär jättefina alltid, men dom här var riktigt fina, och dom känns ganska moderna också! Vad tycker ni? (Skriv gärna en liten komentar:D )

image148
Bild: indiska.se


3-i-topp

halloj :)

Nu tänkte jag göra en liten lista över dom tre bloggarna jag tycker bäst om;

1.KENZA
2.Stina-lee
3.Ellinorak

Alla dom här tre tjejerna är jättehärliga, men jag vet inte om jag gillar kenza mest av dom... Läser inte hennes blogg sådär jättemycket längre, tycker hon börjar bli lite långtråkig. Stina-lee gillar jag för att hon är sig själv, hon är jordnära, och har världens härligaste dialekt :P Hon säger många kloka saker! Ellinoraks blogg är också jättebra! Hon tipsar mycket om saker man kan göra själv, hon är väldigt kreativ!

Sen finns det ju massa andra bloggar jag brukar läsa, speciellt kompisars, men jag vill inte direkt göra en 20-i-topp, haha:)

Later<33


Blev lite fel...

Skrev i inlägget nedan att "halsbandet" var snyggt, men jag menar förstås armband :D

Pics

image141

Är inte det här halsbandet såå sött? Tycker det är jättefint när det är en kedja med många små berlocker på! Skulle gärna få vara even more för min del:)

Hur har eran påskafton varit då? Min var jättemysig, med påskmat, påskmust och påskägg såklart :D
Tänkte visa några små bilder;

 Börjar med den här, visst är den härlig^^ Man kan göra såna där grejjor med den nya kameran :)

image143

Sweetie<33

Och här en liten bild på påskäggen jag målade :) (fråga mej inte vad e för skugga som förstör..?:P) 

image144

Haha, söt chicken va? :D

Självklart bjuder jag på en bild på påskägget...:image145

Yummie :P Vann tyvärr ingenting på lotten "/ Fast brorsan vann 50 spänn, haha :D Märkte nu att på bilden ser ägget nästan oranget ut, det var rosa irl, haha spillerill :P 

Sov sött, ni e bäst de vet ni :)

Laughing baby :)

Tjohoo :)

Asså, jag kan aldrig sluta skratta åt den här sööta bebisen :P Såg den första gången typ i trean, och jag jag har inte tröttnat än ^^


Påskoutfit

image138

image139

Skulle gärna matchat med dom här, om jag hade kunnat använda dom:P (På måndag smäller det :D)
image140

Kjol- Gina Tricot (Min nya, vad tycks?:P)
Linne- JC
Leggings- ?
Halsband- Fixat själv, en kedja+ två örhängen
Skor- DinSko
Armband- HM
(Örhängen- BettiesGalleria.se)

Påskafton

Gomorron :D

Om nån timme kommer släkten hit o vi ska äta lite påskbuffé, leta påskägg o lite sånt som man gör på påskafton :) Som ni såg i förra inlägget, så har jag fått en ny kamera :D Syrran var igår i Vällingby och köpte den.  Den är såå mycket bättre och den var såå mycket billigare än vår förra kamera! Så nu blir det många bilder på Outfits och sånt :D 
Vad kul det ska bli i övermorron när jag och M ska åka skidor!! :D Jag tror vi ska till kungsberget eller nått... Och dessutom, ifredags sa hon att vi kanske ska vara där i två dar. Alltså att vi åker imorron och sen sover där en natt, jippi :) Jag måste ringa henne. Ska någon av er åkar skidor på lovet? Det verkar vara väldigt populärt! Nästan alla mina kompisar ska bort.

Asså, finns det någon som håller med mej om att dom här byxorna (kan man kalla det byxor..?) från TopShop var hemska?
image136image137

Ser mera ut som säckar:P

Men nu ska jag gå och duscha, städa och klä på mej en liten "påsk-outfit", som jag förövrigt kanske lägger up en bild på sen:)

-Glad Påsk-

Shopping

Förra lördadens shopping:


image129
Kjolen- Gina
Sitter i midjan över ett vitt linne, såå klassiskt o fint! Och hängslena gör det hela roligt och inte riktigt lika "sött":P

image130
Oversised Tee- Gina
Tänk med ett svart, brett skärp i midjan, och ett par svarta ballerinor... :D

image131
Dom söta örhängena- Gina

Så otroligt fina i sommar!

image132
Jeans- Cubus ( Bara 199:-!!)
Också jättefina i sommar, med den där slitna feelingen ;P

Minishopping 1 (Tisdags)

image133
Söta örhängen- HM
Gillar trä+ guld kombon

Minishopping 2 (Fredags)

image134
Sjal- HM
Passar somsagt perfekt till min jacka!

Fick nyss hem från Betties

image135
Bambooörhängen, hjärtform- bettiesgalleria
Dom är ju bara för snygga!

tackohej:)

Snygga eller fula..?

Hejsan:)

Igår i vällingby testade jag ett par skor från DinSko. Då, innan jag testade dom, så tyckte jag att dom var jättefula. Mest för att klacken var för stor. Men sen när jag  satte på mig skorna så blev dom snyggare, speciellt till ett par stuprör. Så nu har jag lite svårt för att bestämma mig.. ;P Tänkte visa er en bild, men jag kan typ inte ta bilder från deras hemsida "/ Så jag försökte fixa till en egen liten målning i paint, o den funkar självklart inte heller att lägga upp, blä! Men ni kan ju alltid gå in HÄR o kolla förstås, men varning dom är mycket snyggare in real life!! :D Tänk er till ett par mörka stuprör och en vit, sommrig tunika... hallelulja, eller..? Haha, är lite kluven! ;D Ska nog tillbaka o kolla på dom igen snart, får se hur jag känner mig då!

Vad tråkit det är med  bildlösa inlägg, menmen ;P

Men hursomhelst, vi hörs<33!



 

Digitalkamera

Heej:)

                            
Vet ni? Idag ska jag och min syster köpa en ny digitalkamera! :D tjohoo! Vi är verkligen i behov av en ny! När man sätter på den gamla så åker objektivet typ ut o in o ut o in, också surrar den o piper och beter sig som en  liten  psykopat eller nått :P Så idag krävde jag att vi skulle köpa en ny, men mina föräldrar vägrade o sa att dom inte hade behov av en ny på ett tag, så jag frågade min syrra om hon ville dela med mig o det ville hon :D Så nu har vi kollat lite på onoff´s hemsida och kommit fram till den här:

image127
Bild: Onoff.se

Ojojoj, vilken stor bild:P Men iaf den här verkar helt OK med tanke på att den bara kostar 800:- och då delar vi ju ändå på priset o då blir det 400:- o då har jag halva barnbidraget kvar! :D Vad roligt för er att ni får ta del av min ekonomi, haha ;P Men som ni kanske minns så skrev jag ju förut att jag ville ha den här:

image128
Bild: Onoff.se

Haha, lite mindre bild, menmen :) Syrran ville inte ha en rosa så jag får väll nöja mig med grannfärgen på skalan :P Hoppas vi åker snart och köper den så att jag kan fota kläderna för en gångs skull! Jag tänkte även ta kort på minn örhängessamling, (som jag förövrigt kan börja förbruka på måndag!) :D
Vad tror ni om det?

Ha det bra sålänge, hörs sen!

-PUSS-

Beställning på G

Tjosan:)

Jag fyller ju år snart ,(om typ en månad men man får väl längta?;P) och då tänkte jag beställa dom här som en liten present till mej själv från mej själv, haha:)

image125

Ett jordgubbshalsband med en fungerande klocka i! Jätteballt enligt mej, har alltid velat ha ett klock-halsband (jordgubben är rosa, den kanske ser röd ut på bilden?)

image126

Och självklart, bambooisarna!:D I ur och skur^^ Såå heta :D

Bilderna är självklart lånade från Betties Galleria , klicka er gärna in där. Dom har många fina frukt-halsband, som är väldigt inne i vår! :D

Kram<3

Happy easter:)

Hello!:)

PÅSKLOV!! Firade det hela genom att gå med E till Coop o köpa en fet godispåse ;P Ett tips är att det är påsk-rea i typ alla lite större mataffärer! Efter det så åkte jag med K och K till Vällingby :) Fyndade en jättefin sjal, 60:- på HM. Passar perfekt till min olivgröna jacka! Idag köpte syster uppladdningsbara batterier, så jag kan äntliigen ta lite pics på det jag shoppade för en vecka sen :D och även på örhängena jag köpte i förrgår, och sjalen jag köpte idag dåra. Men just nu väntar jag på att dom ska ladda (vilket dom ska göra i 24 timmar tydligen...-.-) Men så länge orkar jag nog inte vänta, haha, otålig som jag är ;)
På måndag ska jag få ta ut mina läkörhängen *jippi*:D Äntligen, efter 6 veckor får man använda dom riktiga, fina örhängena som man längtat efter så länge :)!
Nu måste jag snart gå och städa O.O Blää, städ-dag på torsdagar haha, vi är en organiserad liten familj ;P Och gissa vilket "städ-område" jag har om inte TOALETTEN!? Mysigt värre... Aja nån måste ju ta hand om allt som småbrorsorna skvätter omkring sig kl. ett på natten...*huuuh*

Aja, hoppas ni får nått skojj i era påskägg på lördag :D
image123
Bild: Google.se

(Nu ska brorsan gå påskkärring, haha cool man kan va ;P)

PUSSPUSS

Önskeoutfit

Tjena:)

Så fort man vänder ryggen till datan så e pappan där o ska hålla på ;P Han har tjatat typ jättelänge om att få skriva ett inlägg om "världsläget"... -.- Märks det att han e SO-lärare, haha? Och självklart ska han mobba mej och skriva "typ" "fett" och "*suckar*" o allt^^

Menmen, åter till mej nu då ;P Imorrn ska jag till Vällingby med Klara och Karin, får se om jag tar med mej nått hem då. Barnbidraget kommer ju imorrn:D *jublar* Vill köpa en assesoar, typ en sjal. Ska även köpa hamstermat till Joey. Maten vi fick av Agnes är borta.. :O Är man slarvig får man stå sitt kast och lägga ut pengar för nytt ;)

Tänkte även slänga ihop en liten Önskeoutfit, kan ju fortfarande inte fota dom riktiga:P

image119 image120image121
image122

Jeans- Cheap Monday
Väska i härliga vårfärger och mönster- Wedins
Lackpumps- Wedinds
Söt topp- TopShop

Later<33

Bloggen kapad: Pappan bloggar om världsläget

Ojoj, nu är det fett mycket på gång i världen :P Typ kaos i Kosovo och värsta röran i USA:s ekonomi. *suckar*

Pappan säger därför: Titta på nyheterna, ungdomar!! Sträva efter allmänbildning! Tänk kloka tankar! Världen behöver er.

Betties o Cocoo

<--Ni glömmer väl inte att klicka er in på dom två länkarna här till väster? För ju oftare ni gör det, dessto större chans är det att jag tillslut kan ha en tävling så att ni kan vinna jättefina priser, det skulle väl vara jättekul?:D

                                                   image116image117image118

Hudförsvarets

Tjoo:D

Sitter foortfarande vid datan och låter mitt liv flyga förbi utanför fönstret... ;P Borde verkligen hitta på nått nu, asså! 
Har ni, precis som jag, torra och nariga läppar? (Börjar det här låta som en apoteket-reklam...?:P) isånnafall måååste ni testa Hudförsvarets läppsalva! Den är jättebra verkligen! Den mjukar upp läpparna och känns naturlig och allt sånt där. Började använda den i 5:an, och har gjort det sen dess. Och den är dessutom otrooligt prisvärd!

image115
Bild: Apoteket.se

Jag tror det var 29:50 eller nått, på apoteket!
Köp och njut! :P

Nu tänkte jag testa hur det går att skriva på tagnentbordet utan att se ;)

"Kem, jag jeye amma. Jah 'är trattin pr ocn hag jah en hund sonm heter Mirfa. Jsag volhagr vlohha för iungehär rbä vevkor sen. kah rucker ser är lärre rpöohy"_=? Snart är ds3er PÅDTLUB!!:=)O"

Haha, ser ut som att jag har skrivit på isländska, eller vad vet jag? :) Den som listar ut vad det står, och skriver det i en kommentar, är bäst och borde hamna i Guinnies reckordbok :D

Pusshej<3

Eye- lashes

Hej:)

Skriver ett snabbt litet inlägg:P
Tror ni det skulle vara snyggt att prova lösögonfransar? Typ till nån fest ellerså framöver? Jag tror det skulle vara ganska ballt, faktiskt. Funderar på dom här:

image113
Bild. HM.se

Säg vad du tycker, snälla :D

V-by by my self

Hallihallå!

Idag var det en rätt så skön dag. Först NO, sedan infomrmation i Aulan, sedan mattelektion i datasal (vilket faktiskt är rätt kul!) och sen slutade jag! Kvart ö. elva, sooft. Men då blev jag dumpad, för M o E skulle stanna och ha utv. samtal o K skulle hem. Och ingen ville förbarma sig över lilla mej, och följa med till Vällingby :P Så jag åkte (förförsta gången i mitt liv tror jag :P) till V-by själv och gick ned till ÖB och köpte en hundleksak till Mira och lite tuggumin (jäättebilligt där<-- tips:P). Gick sedan upp till Centrum och köpte ett nytt hamsterhjul till Joey, visst e jag snäll? ;P Och sjäälvklart kunde jag inte hålla mej, och gick in på HM! Det blev ett litet inpulsinköp av ett par otroligt söta örhängen, kan tyvärr inte ta bild (har fortfarande inga batterier) men det var som ganska stora guldringar med små trä-pärlor påträdda längs ned! Guld och trä är en gudoomlig kombination, eller hur?
Hursomhelst, attbropå örhängen, så kom mina bamboois igår:D *springerruntochgerifrånmejsmåglädjetjut* Dom är verkligen fina! Ni minns dom där jag snackade om förut? Hjärtformade?

Här är tre bilder på ett par assesoarer från HM som gärna skulle få joina ens lilla samling! :D

image110image111image112

Lindsay VS Nicole

image109
Bilder: Klara

Vad tycker ni? Jag tror jag tycker att Nicole bär den finast, dels så är det ju finare ljus på den bilden, men så matchar hon ju så fint med skorna också! Lohans väska passar dessutom inte alls, fast skinnjackan var ju förstås fin, men... Nicole bärde den söta tunikan snäppet bättre, det var hennes färger! :)

Men nu mååste jag städa!

Ciao<3

Skogen

Shoo :D

Nu har jag nyss kommit hem från skogen. Jag, mormor, I och E gick ut med Mira och tog med oss lite fika. Jättemysigt! Man känner sig för en gångs skull lite friluftsaktig :P Nu  har jag gjort min kropp en tjänst, så nu får jag unna mig lite datanörding ;D Fast jag älskar verkligen att vara ute i skogen! Halva jag är en storstads-tjej och andra halvan är en skogsmulle. Mig i ett nötskal :)

Men är inte skogen vacker? :)
image106
Google.se

                                        image107
Så, vad tycker ni om finalen igår då? :) Jag fastnade inte speciellt för nått bidrag, men Charlotte var faktiskt rätt bra när man har hört låten några ggr! Var det bara jag som gick och nynnade på låångt efteråt? ;D
Jag är egentligen inte så insatt i Melodifstivalen, men finalen är alltid jättekul att kolla på. Speciellt när Björn Gustavsson ska vara med :P Men har ni tänkt på en sak? Charlotte kanske inte får vara med i stora finalen! Hon måste ju kvala först! "/ Men det grejjar hon, eller hur? ;)

image108
Bilder: Ellinor

Jag kan inte lägga upp bilder på kläderna, för våra uppladdnings bara batterier är borta "/ Men vi ska nog snart köpa nya kommer dom upp! :)

Nu ska jag mitt ootroligt härliga bombnedslag (såkallat rum...)! Det ska bli jättekul *noot* ;P Men det finns väl värre saker man kan råka ut för, antar jag!

Later!<33


Björn



Asså han är ju bäst ju!!<33

COCOO

hejheej! :)

Nu har även cocoo.se sponsrat mig, känns jätteroligt! :) Tänkte tipsa om lite fina grejjer därifrån :D

image94  image96image97image98image99image100image101image102image104image103image105

Självklart får bambooörhängerna vare med även här :P Kika in hos cocoo NU! ;)

Stan

Heeejsanhoppsan:)

Har just kommit hem från stan, va där inne i 6 hela timmar :D är jättenöjd med dagen, tänkte lägga upp bilder på det jag köpte, om kameran funkar vill säga... "/ Hursomhelst så märker man hur utmattad kroppen blir av att vara mitt inne i stockholms innerstad så länge! Vi åkte först till slussen och kollade lite på MONKI o Gina. Sen gick vi genom gamla Stan (så himla fint det är där asså!) till T- centralen och Hötorget. På vägen dit köpte jag jeans på Cubus för bara 199 kr! Bra va?:) När vi kom fram åt vi pzza i hötorgshallen och sedan gick vi i lite affärer där. Det jag fick med mej hem idag var:

Stor oversize T-shirt, Gina
Kjol m. hängslen, Gina
Örhängen, Gina
Jeans, Cubus

Ja, det var väl typ det ;P Men vet ni? När vi skulle in i Skogallerian Feetfirst, så kändes det väldigt tomt. "Aja" tänkte vi och fortsatte kolla runt lite. Sen märkte vi hur alla expediter kom fram till oss och frågade "Vill ni ha hjälp?" "Hur går det?" och allt sånt. Dom gick om kring o tittade efter oss och kollade på deras klockor, och vi blev mer o mer stressade. Sen frågade jag när dom stängde och då sa hon att dom redan hade stängt :O. Haha, jag typ sprang ut och det var verkligen ingen därinne förutom vi och alla expediter som kollade irriterat på oss. men K o L stannade lungt kvar och köpte skorna o allt, ojojoj, de var inte kul, menmen :P 

Nu ska jag gå o ta lite pics på det jag köpte, sees<3

PUSS  

Betties

image92

Ojojoj vad litet! Måste lära mej lite mer om paint så att jag kan göra läsbara grejjer:P Allt kommer iaf från Bettiesgalleria.com. Jordgubbshalsbandet (med riktig fungerande klocka i!!) och bamboo- örhängena ska snart beställas:)
 
(Ps. Om du blir medlem på betties och skriver in "new custumer" tror jag, i rabattfältet får du 10% rabatt! :D Ds.)

Puss på er! Ha en uunderbar fredagkväll!<33

Tigi

Heej<3

Visst är Tigis produkter jättebra?  Dom är även en fröjd för ögat ;P

image87image89image88image90image91

Visst är dom fantasifulla? I mitt badrumsskåp står den lila kurviga förpackningen *stolt* haha:D

Beauty for your nails

image77image78image79image81image82image83image84image86

Bilder: HM.se

 Fina färger va? Några av dom skulle lätt få pryda mina naglar i vår/ sommar! :)

Fredagen

Helluusan:)

Har varit hemma ett tag nu och möblerat om i Joeys bur :) 
I eftermiddags blev det en fika nere i Spånga C med Karin, Klara och Lotta, sen åkte jag och lotta förbi hemköp o köpte lite godis, och drog sedan hem till henne. Hon har världens finaste marsvin (och en hemtelefon m. färgskärm:P)! Sen åkte jag tillbaks till skolan o hade utv.samtal som ni vet. Fick beröm men han sa att jag va för pratig...;P
Hursomhelst, så måste jag städa nu, syrrans kompisar kommer snart dom ska ha fest här hemma. Sen ska jag typ till Malin o sova där, om jag inte träffar Ida o Emma innan. Och så ska jag få i mig middag också... Jag har det rätt fullbokat helt enkelt ;)
Imorrn blir det SHOPPING för hela resterande barnbidraget :D ska bli jätteroligt! Ska vakna ganska tidigt, jag och Karin ska möta upp Louise i Hässelbystrand ungefär kl. 11 tror jag. Vi ska äta lunch i Kungshallen (hallelulja). Har ni inte ätit calzone nere i Kungshallen gör det! :)

Nu ska jag fixa det där nagellacks- kollaget från HM, det kommer upp här snart! ;D

Torsdag

heej:)

Väntar just nu på maten, är aaashungrig, låter som att magen har en liten rockkonsert :D. Ska jag berätta om min underbara morron? Jag gick upp 06.30 och satte mig och virkade (haha, aa faktiskt:P) sen hade det plötsligt gått en hel timme, och min buss gick om 5 min (!!!) så jag fick slänga på mej kläder o springa :) haha

Idag är jag faktiskt läxfri!:D Det känns väldigt tomt faktiskt. men då kan jag ägna mer tid åt bloggen :) Kan tyvärr inte lägga upp Dagens outfit, kameran krånglar :( fast jag behöver nog bara byta batteri. 
just nu väntar jag på svar från cocoo.se, som kanske ska sponsra mig! Kulkul. 

Jag tänkte nu lägga upp en liten HM-nagellacksspecial, (försök säga det fort:P) Dom har många härliga färger som jag gärna vill visa er:)
Den kommer upp snart!

PUSS<3

Slut på fantasi...

Heej:)

Måste egentligen iväg och göra SO nu, men jag lägger in ett snabbt inlägg :P 
Men vad ska jag skriva om nu då... ;P
 Ja, jag kan lägga in väärldens finaste bild på Mira<33
Titta och njuut:)

image76

JAG SMÄLTER BOKSTAVLIGEN<3

Juste, de blev ingen bild på Dagens outfit idag, tyvärr. Min kamera la av igen :(
Men jag kan säga att det var samma som igår + en härlig, lila stickad sjal, och tygskor.

Men jag har verkligen slut på fantasi nu känner jag, så jag får väl överlämna min själ till SO:ns underbara värld... hrm :P Åhh, vad ont i huvet jag fick nu "/

Skriver imorrn när jag förhoppningsvis har nått roligare att komma med ;)

På väg<33

Heej gullungar ;)

Ni vet ju att jag snackat om dom asheta bambooörhängena? Nu är ett par på väg hem till mej!! Hallelulja :D
Det är dom här hjärtformade, ska snart beställa runda också:

image75

Visst är dom fina? och jag har självklart beställt dom från Betties:)  Klicka på bannern (som ni förmodligen ser till vänster här) för att komma dit! ( Det är alltid gratis frakt där!) 


Mira <3 Joey

Heeejsan:)

Jag sa ju förut att ena mitt läkörhänge ramlade ut, och att ploppen försvann? Visste att örhänget inte skulle kunna sitta så länge utan, och nu har det ramlat ut :(
Så jag har två olika örhängen i öronen, en läkörhänges"plutt" och en liten ring ;P
Känns lite fel:)
Slutade väldigt tidit idag (kl 1 ungefär) för min SO-lärare va borta, och han har både SO:n och datakunskapen med oss. Så jag hoppade på Karin och skrek o hon bara stod där och "-  jaha, okej...?" Haha, har lite svårt att kontrollera glädjekänslor ;P

Igår kom Agnes hit med Joey, hennes lilla hamsterplutt :) Jag ska ta hand om honom när hon är bortrest<3 Han är såå otroligt söt och lik min förra hamster Mimmi, som att hon skulle uppstått från döden eller nått ;P
Mira (min hund, som ni kanske vet?) och Joey kommer så bra överens, haha Mira kan sitta jääättelänge och bara titta på den lilla filuren som springer runt där inne i buren :) Dom brukar nosa på varandra genom gallret, så jättegullit! Tänk er Miras gigantiska nos mot Joeys yttepyttelilla! Haha, charmerande :)

I syslöjden håller jag på och virkar ett par örhängen :) "ehh, va?" tänker ni nu va, men jag ska virka två små vita blommor och sen sätta i ett litet hänge i varje, gulligt va? ;P

Lägger in bilder på dagen outfit lite senare :)

Behöver lite hjälp:)

Hejhej:)

Jag vill bara be er om en sak, om ni tycker att det här är en bra blogg så kan ni väll tipsa era kompisar om den ;)
Jag har ungefär samma läsare varje, och det skulle vara jättekul med fler, skulle ni kunna göra mej den lilla tjänsten... :) 

TACK för att ni hjälper mej<33

Klädsel idag

Tjoosan:)

Så här såg jag ut idag:

Ute...

image70  image74

Jacka- fjällräven (ärvt av mormor...;P)
Väska- Wedins

Och inne...

image69   image71  image72

Blus- JC
Jeans- HM (Från USA :D)
Knästrumpor- Mamis
Skor- Skopunkten (skitkvalité... menmen)
Liten väska- HM
Armband- Gjort själv, kedjan från Albrekts Guld och bandet från Åhlens.

Även lilla sömniga Mira får vara m. på ett hörn :D

image73

Love U oändligt<33

Inköpslista

Tjoo :D

Vet ni?! Imorse när jag vaknade så hade mitt ena läkörhänge lossnat och försvunnit:S Jag måste ha dom i minnst två v. till :O Så jag började springa omkring och leta i mitt rum (som förövrigt ser ut som ett bombnedslag...) Det var liksom som att leta efter en nål i en höstack ;) Men sen tillslut så låg de PYTTElilla (-.-) örhänget framför mej, lyckounge man e asså! Men tyvärr så är "ploppen" fortfarande borta, menmen får väll vara försiktig!
I dag har vi sve-läxa som jag inte har kunnat öva till, hade inte anteckningarna, men jag får väl ova med M, K och E på bussen I belive. ;)

Juste! Kom på en sak som måste inhandlas på lör! Nämligen ett par apsnygga stuprör från Cubus för BARA 199!! Föresten kan jag ju skriva allt jag ska kolla efter (Kan inte lova att plånboken tillåter att allt följer m. hem... buhuu;/)

- Shorts m. hög midja
- "Puffiga" shorts
- Sjal
- Väska
- Långt linne (som man kan ha leggings under)
- Solbrillor
- Armband
- Halsband
- Hårassesoar (har ingen aning om vad änsålänge..)
- Tunika
- Jeansen från cubus

Sommar här kmr jaag<33

hejhopp gummisnopp:D


Hårkontroll

Hejhej:)

Nu tänkte jag er ett litet hälsotips :) Jag har börjat äta Hårkontroll, som ni säkert har hört talas om vad de e, men för er som inte har det, så är det ett vitamintillskott, som stärker hår, hud o naglar.

image68
Bild: google.se

Jag har bara ätit de i en v. men många bloggare säger att det fungerar jättebra, så det är bara att vänta och se...:) Dom här tabletterna är tydligen jättebra om man har naglar som "skivar" sig, o det har jag! ;/
Dom kostar ca. 150 tror jag, o jag köpte dom på hälsoaffären Life :D

Sponsrad:)

Heej, vet ni? jag har blivit sponsrad av betties galleria *glaad* ;D

Make up :)

Hello again :P

Tänkte tipsa er om en Väldigt bra mascara! Den heter Maybelline Great Lash och ser ut såhär...

image66

Rolig förpackning va? ;P
Den klumpar nästan inte överhuvudtaget om man är nogrann, och den särar väldigt fint på ögonfransarna!

Vill också tipsa om en bra fondation, nämligen L´Oréal True Match foundation.

image67

Har använt den ett tag nu och måste köpa en ny! Den ger ett halvtäckande resultat, och det ser inte ut som att man har en "mask" över ansiktet, alltså den flyter in i huden och täcker, men ser samtidigt naturlig ut.

Kanske kommer fler tips senare:)

PÖSS<3

Brunutansol- lotion

Heej :)

Har ju lagt till en ny kategori, så nu blir det de första inlägget:)

Jag har länge funderat på en brunutansol- lotion och har bestämt mej för att det nog blir den här:

image65

Bild: apoteket.se

Den innehåller oljor av solros och raps och bygger upp en solbränna som varar året om, om man använder den regelbundet, det låter väll najs ;P Den är väldigt bra har jag hört, ska nog köpas på lördag:)
Någon av er som vet om den är bra?

Malin

Hejhej:)

Är hos Malin just nu, borde egentligen vara hemma och göra läxorna men... hehe ;P
Åkte hem m. Karin idag. Blev som vanligt lite flumm :) Typ som fjällrävenrrrracka, gå två varv runt dammen, en etanolkisse m. guccikläder o.s.v. haha Karin du fattar va?

Men iaf, tänkte logga in och skriva lite idag på biblioteket, men datan va lite knäpp så de gick inte..:( de har typ blockerat de BLÄ! Ska shoppa på lördag med Elli o Karin, ni får se vad jag tar med mej hem då kanske på söndag :D
Malin sitter här brevid mej o har fått nån konstig garvattack, så jag  måste nog gå och hjälpa henne lite ;P

PUSSPUSS<33

Dagens outfit

  image63     image64     image62
Här är då dagens outfit:

Lång tee-  HM
Cardigan- JC
Leggings- HM
Skor- DinSko
Sjal - Indiska (systers)
Shorts- Klippt till by my self:)
Armband- HM
(Nagellack- Depend;P)

Ciao babes<3

Assesoarer

Ännu ett kollage, komentera gärna ;)

image60

Pusspuss<3

Grekland

Hejhej :)

har precis badat bubbelbad, åhh så himla skönt o avslappnande! :) Men jag va rätt dum och satt en halvtimme innan och målade naglarna. jag var typ jättenogrann och fick för en gångs skull till det! Men sen la ja mej i badet och allt försvann... Här har ni smartpelle number one ;)

Neeej, imorrn börjar skolan igen. Helgen som nyss hade börjat? ;/ O på fredag e det utv. samtal, blää! Hatar att sitta där o ba, "mm" "joo" "ja" "det känns bra" "mm"... de e bara så booring, menmen ännu en sak man måste göra här i livet.

Vet ni? i sommar ska jag till Grekland :D Typ till en ö som heter Santorini, nån som har varit där? De ska iaf bli jättejättekul, ska fota mycket så ni får se ;)

image59

Titta vad fiint det är där!

Nu ska jag fixa ett till kollage, med fler assesoarer o smycken :)

bajbaj<3

Assesoarer

Visst gör assesoarer stilen?

image58

Kanske kommer fler sen :)
Är texten för liten nu igen..?:S

Ses babes<33

Bamboo

Bambooörhängen är så hiimlans heta! Eller hur? Var bara tvungen att säga det :)image57

Tips: HÄR kan du få dem för bara 89 kr!

Söndag

Tjeena:)

Hur e de me er då? Själv mår jag asbra, lite trött bara. Låg uppe halva natten och kollade i HM- katalogen ;P Idag ska jag va me Malin, vet inte riktigt vad vi ska göra men vi använder väl vår OTROLIGT roliga fantasi och sätter oss vid datan lr nått, haha ;D

Vad tyckte ni om andra chansen då? Själv tycker jag inte om nordman, han e lite konstig... Jag tycker att Sibel skulle mött honom och gått vidare, och så tycker jag att Ola skulle mött den typ tanten och gått vidare! Jag  gillade Olas bakdansares kläder, En vit skjorta, ett brett svart skärp, svarta stuprör, och high heels. Väldigt nice enligt mej:)

image56

Ganska liten text men den är väl läsbar? Får väl hoppas det:)

Gonatt

hejhej, lr kanske gonatt?

E hos Malin just nu, men ja ska precis gå hem:( Vi har kollat på andra chansen, som sagt och spelat guitar hero :)
Ojoj, nu e jag tio min. sen ;P

Ses imorrn<33

Länk

Karins nya blogg:) kulkul<33

Ska dra till Malin nu ses sen

puss<3


Lite om mig

Hellu:)

Det har gått nåra timmar sen jag skrev sist och ja har fortfarande inte kommit på nått att göra... Spännande liv man har asså ;P Lite senare ikväll ska jag till Malin och kolla på andra chansen, wiie :)

Kom på att vissa av er inte vet så mycket om mej, så här har ni att läsa, haha :) 

[x] Jag är kortare än 170cm.
[] jag tycker att jag är ful
[x] Jag blir lätt brun.
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[] Jag har en tatuering.
[] Jag är osäker över mitt utseende.
[] Jag har haft/har tandställning.
[] Jag har glasögon/linser.
[] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[] Jag har mer än två piercingar.
[] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[/] Jag har fräknar. (på sommaren)

FAMILJ
[] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[] Jag har barn.
[] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[x] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[] Jag föddes med en sjukdom.
[] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[] Jag har brutit ett ben.
[] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[] Mina visdomständer har tagits bort.
[] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[] Jag har varit i Ryssland.
[] Jag har varit i Kina.
[] Jag har varit på Golfen Center
[] Jag har varit i Japan.
[x] Jag har varit i USA.
[x] Jag har varit i Afrika.
[] Jag har varit i Asien.

EFARENHETER
[]x Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
xJag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[] Jag har varit i ett casino.
[] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[] Jag har krockat i en bil.
[] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[] Jag har sett norrskenet.
[] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[] Jag har ätit sushi. RÅ FISK NEJ TACK
[] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel.
[] Jag är i ett förhållande.
[] Jag är förlovad.
[] Jag är gift.
[] Jag har varit på en blind date.
[] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x]Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[] Jag har varit förtjust i en lärare.
[] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[] Jag har kysst en till mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[] Jag har struntat i ett prov.


DÅLIGA TIDER
[] Jag har druckit alkohol.
[] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[] Jag kan inte svälja piller.
[] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[] Jag tar mediciner mot depression.
[] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.

[] Jag har sett någon dö.
[] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[] Jag samlar på serietidningar.
[] Jag äger något från Benetton.
[] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[] Jag ser på nyheterna.
[x] Jag dödar inte insekter.
[ Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[] Jag är en morgonperson.
[] Jag betalade för min rington.
[] Jag är petig med grammatik.
[] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[x] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[] Jag äter snabbmat varje vecka.
[] Jag är bra på matematik.
[] Jag tror på spöken.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[] Jag älskar mörk choklad.
[x] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[] Jag är bra på att minnas namn.
[] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv

Måste duscha nu ( jag bara säger de, kommer aldrig att orka ändå... ;P)
ciao babes<33


Önskeoutfit

Hallåjj!

Igår sov emma över hos mej:) Det var jättekul, vi spelade Xbox till kl. halv tre, haha. Tyvär skulle hon hem tidigt, typ kl. halv tio :(
Vad ska ja göra ida då? Ville åka till husbybadet m. Malin men hon ska typ va me Elli. :/ Menmen, får väll komma på nått. Brorsorna sitter o kollar på svampbob, hehe. Tydligen maraton på nickelodeon-.- (Vilket betyder att tv:n står på från kl. 8- 12 och svampbobs irriterande röst skär i öronen...:P)

Tänkte visa en Önskeoutfit, m. tanke på att mina real outfits på helgerna inte är världens finaste...hrm :)
Här är den, lite suddig men aja:)

image53
By: Anna :)

Kjol: Wardrobe Stockholm
Linne: HM
Sjal: Wedins
Väska: Nuknuk.se
Armband: ellos.se
Örhängen: hm

Jag har både linnet, örhängena och ett liknande armband och så tänker jag kanske köpa sjalen, så jag e en bit på väg ;P

Pusspuss hälsar en drömmande...

Mira älsklingshunden<3

image52

Mira är redo för påsk ;P

Kjol

Tycker inte ni oxo att det är aaaassnyggt med kjol med hög midja o knappar, ett vitt linne och ett snyggt halsband?
Jag tkr det är otroligt ballt och jag skulle gärna klicka hem den här snyggingen från Wardrobe Stockholm!

image51

Bild: Google.se

SÅÅ FIN, i´m in love... :)

Påsk

För några dagar sen var min familj, (alla utom jag...) på min systers soaré. Jakob (lillebror) vann då ett jääättestort påskägg fyllt m. godis! :O De roliga var att han dagen innan sagt att han så gärna ville ha just ett sånt :)

image48   image49

Stolt grabb de där ;P

Titta vilken rolig bild jag tog när jag fotade dagens outfits :D

image50

I belive I can flyy! hihi

Dagens HM-outfit

image46      image47

Tunika- HM
Midjekort jacka- HM
Strumpbyxor- HM
Shorts- HM
Guldiga ballerinor- HM
Sjal- Wedins (utmobbad...:P) 

Friday

Heeej:)

Jag glömde länka till en av dom bästaste bloggarna!

Sanna<3

Franskaprovet gick bra :D

Minns ni att jag skrev igår om att vår eng. lärare blev apsur? Idag blev vi utslängda från matsalen... ;P Vi typ skratta o skrek så mkt att två lärare blev skitarga o helt enkelt slängde ut åss! Shit, va bra så här några dagar innan utv.samtalen, hrm... Men aja, hur farligt kan de va?

Tänkte göra ett litet test :) 
Nämligen att testa att skriva mitt namn med olika kroppsdelar på tangnetbordet, haha

Pekfingret: anna
Tummen: anna
Näsan: aqnnaq
Hakan: aZn bn z
Armbågen: aq nn a
Stortån: aNNA

Hälen: sanhmnjhws

Rumpan: -.:<  cv-HJJKBz< dfmhjxrws78y67gfgnjnj,m 

Hahaha, va lyckat de blev då;P

Trevlig fredakväll<3

(Lägger lite senare in dagens outfit)


Fredag

Hej på er!


Måste egentligen göra ett teknikarbete nu, som jag sket i igår, men.. de e mkt roligare att blogga! ;)

Sen jag starta blogg har några av mina kompisar oxo gjort de:) De e jättekul o jag vet att nåra till oxo kmr göra de!


Häre lite länkar:


Malin<3
Elvira<3
Klara<3
Ida<3

Hann tyvär inte fota gårdagens outfit men jag tror jag hinner ida, (min kamera funkar igen:D:D!!) slänger in den när jag kmr hem!

Jaa, ida ida e de franskaprov -.- suuck, orkar inte... jag satt typ o träna till halv tolv igår :S Min hjärna känns som en stor klump o ja minns ingenting, blä. Men aja än går man bara i 7:an så såå alvarligt e de inte :)
Igår sa Karin att hon ville åka o shoppa, så de blir väll snart, lägger i sånnafall upp bilder på de jag tar m. hem ;)

PUSS 


Björn Gustavsson

Hejsan:)

Vilket konstigt väder de va idag asså! imorse när ja vakna typ snöade de! När jag gick hemifrån var det vattenpölar över allt, så man fick typ hoppa runt som en galning om man inte skulle kliva i dom. :P.. Men sen när jag åkte hem från skolan, sken solen och man kunde gå utan jacka! Mysko... äkta vårväder! Sista lektionen ida va eng. Det blev inte så himla lyckat:P Ja o mina kompisar ville ha fönsterna öppna, men nåra andra ville inte de. så då blev de ett onödit kaos o alla sprang runt o öppnade o stängde förnster, haha. vår lärare blev lite lätt irriterad. sen skulle alla dela upp sig i grupper o leka olika lekar o då blev de ännu mer kaos, o sen flög ett fönster typ upp o slog till en kille, o alla höll på m. sina mobiler o sen sa vår lärare att hon skulle ringa hem till allas föräldrar, o sen slutade vi 25 min. för tidit :D De va min engelskalektion de... :P

Vad tycker ni om Björn Gustavsson? Visst e han lite "nörd-söt" på nått sätt :)? Minns ni i lördags när han lekte full? Farfar blev typ as-sur o ringde in till svt o skrev insändare till typ 5 tidningar där de stod: "Jag är så otroligt  upprörd!! Man kan ha kul utan att vara full! Man kan ha roligt utan alkohol!! Bojkotta allt sånt här, jag är så arg blablabla familjeprogram blabla vad ska barnen tro blablabla..." haha, lite larvigt, han ser inte ironin i det. ja tycker iaf att Björn e en jättebra komiker, vad tycker ni?

image45

Bästaste tävlingsbloggen!

heej<33 tänkte tipsa er om en jättebra tävlingsblogg! ida (min själsfrände) äger den och den innehåller BARA en massa heta tävlingar! Så se till att klicka dej in HÄR och vin en massa finfina priser ;P


scouter

Hej igen:)

Sitter just nu i den sköna datastolen i de lilla arbetsrummet i min scoutlokal. För jaa (hör o häpna) jag går på scouter :D
De e så himla askul och jag slår den som vågar säjja att de bara e för nördar! De e verkligen inte så, vi typ flummar, åker till äventyrsbad, slappar o lite sånt kul som vilka tonåringar somhelst skulle göra! Men nu roppar världens bästa emma på mej så jag måste dra!

Puss Puss hälsar den stolta scouten ;P

Alla älskar HM

image27image28image29image30image31image32image33image34image35image36image37image38image39image40image41image42image43image44
Bilder: hm.se

Hittade lite saker därifrån oxo:) Nått som inspirerar? Måste verkligen lära mig att göra riktiga kollage!

Ciao<33

onsdag

Shuue:)


Idag har jag haft de ganska soft, först sovmorron sen syslöjd (<3) sen åt vi lunch och drogade självklart sönder fia med knuff under rasten, haha som alltid. Sen var det lite andra tråkiga lektioner men dan gick snabbare än vanligt! Juste, efter skolan gick ja o nåra kompisar ut m. träslöjdslärarens hundar! gryymt fina dom e asså, <33 De blev lite flumm med Karin, hon vill egentligen inte att jag skriver hennes namn men hon överlever;P man kan inte va me karin utan att flumma asså, men de e bara kuul:) Hon ska kanske starta en blogg föresten, tänkte isånnafall länka till den här så lova att läsa den dåe! haha

Kul att få lägga ut en "dagens outfit" för första gången! De kmr nog fler, ska försöka tjata på Malin så att ja får låna hennes kamera.

Asså, igårkväll fick jag typ panik för att ja trodde att vi hade franskaprov i morrn, men de visade sig att de va på freda så nu kan jag blogga istället för att plugga;P
Jag tänkte göra likadant som bilderna jag la upp från ellos, fast från hm. Vad tror ni om de? ;D  Aja, vad ni än tycker så gör jag de haha ;P Shit, va mkt smilisar jag gör känner jag... men jag vill bara visa mina känslor, hehe, nu kanske jag låter lite överdramatisk menmen :)
Slänger in bilderna snart och kanske skriver mer ikväll!

pussokram skummbanan


Dagens outfit- suddig


image25    image26

Hejhej. Bjuder på suddiga pics tagna med Malins kamera:) aja bättre än ingenting!
Måste dra nu bussen går om 5 min.

Tunika-HM
Jacka-HM
Leggings-HM
Halsduk-mammas
Skor-DinSko

PUSSPUSS

Digitalkamera

Hejhej:)

Min kamera funkar inte :O Panik!! Upptäckte de för ett tag sen. Nu vill jag ha en ny, jag vill kunna ta lite bilder på typ outfits, "shoppingbyten", kompisarna, hunden o allt... så nu sitter jag o funderar och kollar runt på olika hemsidor, och jag har hittat den här på onoff.se:

image24

E den inte jättesöt? skulle va en asstolt ägare till den hetingen ;P

Har ni nått tips på en bra digitalkamera?

Frimärken

image23
Bild. Morklila.blogg.se <- läs hennes blogg!

Titta vilka häftiga frimärken! Dom är tydligen målade av typ nån Lars  Wallin. Undrar när dom börjar säljas, skulle liva upp ett tråkit brev ganska rejält ;P Fast jag brukar aldrig skicka brev men aja de löser sig nog :) Hursomhelst, skönt att slippa kungens tråkiga ansikte på alla frimärken, goo Lars Wallin haha ;D

Heta eller äckliga?

image22
Bilder:ellos.se

Jag kan aldrig bestämma mig för om dom e snygga eller fula... När man ser dom på kändisarnas fötter är dom asheta men när man provar dom i skoaffärn ser man ut som en nörd? lite synd menmen.
Vad tycker ni om snowjoggers, heta eller äckliga?

En konstig promenad...

Hejhej:)

Har precis varit ute med Malin bästisen o hundarna. O dom bestämde sig för att dom skulle bada, o de gick inte så jättebra för dom tvingade ut mej o malin i ett träsk typ:S haha, Jag fastnade o allt snacka om att man inte kan göra de svårare för sig ;/
Sen kom typ värsta fullgubben o vinglade o sjöng så då sprang vi därifrån... asså kaos de va hihi

Hinner inte skriva mer nu, brorsan står o typ skriker o vill ha datan:)

hejhopp gummisnopp:P 

Vårkänslor hos ellos

image3image4image5image6image7image9image10image11image12image13image14image15image16image19
Bilder: ellos.se


Åhh, nu längtar jag ännu mer efter sommaren!

Vårkänslor

Heej:)

Hoppas allt e bra med er, själv har jag fått värsta glädjerycket idag, haha. Vet inte varför men de beror väll på att solen skiner o våren e på väg:D
Brorsorna kom nyss hem o sitter just nu och tittar på animal planet och garvar ihjäl sig åt nån apa som tydligen har en lite för stor rosa rumpa... Omogna dom e asså hah :D

Åhh, ja har så himla mycket bilder på kläder som ja vill visa, men jag vet inte hur man kopierar bilder från internet och llägger upp på bloggen. Nån som vet och kan förklara? Jag vill att min blogg ska va en modeblogg så det skulle vara bra att lära sig:P Jag hoppas jag lärt mig till helgen när jag och syster ska shoppa, så jag kan visa lite:D

Idag i skolan sprang ja runt som värsta barnet på julafton o berätta för alla att jag hade fått en blogg, haha så jag hoppas att antalet besökare ökar med åtminstone tio st ;)

Näe, nu måste jag gå, läxor väntar... Men först ska ja nog ta lite hallonkräm, yummie =D

PUSS

Vill ha!

image2


                          
Fast kanske i vitt?

3 mars

hejhej , ja heter anna o e tretton
ja tänkte börja blogga lite

RSS 2.0