TelevisionHon är fin hon.

Jaha, kom just hem för att packa väskorna för nästa utflykt! Denna gång bär det av mot de finaste vännerna på jordens landställe. Tjugotvå grader i havet och sjötomt väntar alltså de fyra kommande dagarna, m-y-s! Systern var ju snäll och la in lite bilder medan jag var borta nu i veckan, men denna gång kommer ingen kunna göra det så bloggen kommer att tappa en del. Sommarn är ju lite besvärlig då schemat ständigt är fullbokat. Hoppas jag kommer kunna gottgöra er framöver. Kisses.

GODNATT!

                          

.

                              
                          

GREKLAND

                        
                     
                                                    
                              
                                   
                      

DRÖMMANDE

                          

POSE

                                           
                                       
                          

PRIMA BALLERINA

                       
                       

BLÅ BOMULL

                             
                             
                              

DANCING IN MY SKIRT

                             

                              

                              

HEJDÅ!

                          

Nu tar jag mitt pick och pack och reser bort en vecka. Har bett syster att ladda upp lite bilder här med jämna mellanrum, där av ingen text, men det får funka ändå. Återkommer 28/7. Hoppas jag inte saknar er allt för mycket! Kisses.

Gallery six


                                                                                                       Jack Radcliffe
                                                                         Nu: Chokladbollar i äppelträdet.

Flowery musicDen här radion skulle jag inte tacka nej till! Att sitta på en gräsmatta och låta härlig musik strömma ut ur den skulle inte vara helt fel. Tror ioförsig att man måste punga ut runt 1.500 för den men... när blev dagdrömmar förbjudna? Kisses.

Fyrkantig

Min ring är underbart stor och fyrkantig.
Min tröja är underbart mysig och rosarandig.
Puss.

Godnatt på erOh, bloggen har inte varit den allra roligaste idag, ber om ursäkt för det! Har haft fullt upp och därför inte haft möjlighet. Men ni får nöja er med de gamla vanliga bilderna på mig utan huvud framför en vit vägg, haha! Hoppas det räcker... Pussar till er sweethearts!

.

 


 

Vissa av er har nog sett bilderna förut, men äsch vad gör det?


pass

Nya jeans, men bilderna ger dom inte rättvisa. Stonewash och lite smått slitna är dom, underbaringarna. Weekday. Ny ring har jag också, 15 kronor. Haha, vilket skämt! Over n´ out.

vitt

McDonaldsmat på en gräsmatta inne i stan. Det var min dag det. Fast jeansen jag haffade för 100 kronor får vi inte glömma! Mer av dom får ni väl se imorgon. Nu måste jag hoppa i säng då jag gick upp klockan 06.00 för att ta ett dopp i det ännu inte speciellt varma vattnet i morse. Fast nog måste jag erkänna att det satte fart på adrenalinet! Kisses.

mums


gojane.com

Godmorgon cutiepies


number 2Jackan från HM, tshirt från Indiska och mina nya, självlysande skor från weekday, för bara femtio små enkronor! Sommarens kap vänner. Skynda fynda? Puss på nosen så hörs vi i morgon.

SoxBasic tee Åhlens, kneesocks mami. Västen från Monki fick visst vara med där på ett hörn också. Bara för att. Kommer förmodligen upp något nytt här framåt eftermiddagen/ kvällen då jag inte kan strosa runt i detta hela dagen. Kisses.

SummerrainSom ni märker så blir det mer och mer textfattiga inlägg här i bloggen, men less is more och en bild säger ju trots allt mer än 1000 ord!
De här bilderna är tagna precis när ett ljummet sommarregn dragit förbi, och allting blivit sådär lite härligt friskt och asfalten luktar sommrigt gott... Det är då man trivs bäst bakom kameran, eller hur?

Korall

 


Chinos (eller nått?) Lindex, randigt Monki och skorna är såklart från converse :)

Hugs!

SnailHur mycket folk än säger att dom är äckliga, så kan jag inte sluta tycka att dom är charmiga, haha! Så här efter ett sommarregn kommer dom alltid fram, dom små liven... Se upp med vart ni sätter fötterna vänner!

Klädsel får ni imorgonbitti, jag känner mig oinspirerad och fick inte till några bra bilder. Men håll ögonen öppna! Kisses. 

Santorini

Ni anar inte hur mycket jag längtar tillbaka till Santorini... Någon som vill ta första bästa flyg och åka tillbaka med mig?

remark

Kort T Monki (köpt second hand), väska second hand, jeans weekday
 
Jaha, då var man ett par skor rikare och en femtiolapp fattigare, är det inte underbart med sommarrea? Bilder kommer.

Nu bygger vi om till blått

Väst monki, shorts avklippta jeans, väska second hand

Godmorgon


I´ll never come back

Tee gammal, väska secondhand, jeans weekday

greyLite småsugen sådär

take time

Skjorta och portfölj, pappa. Ett par converse hade jag också. Puss.

Jag sjöng varje sång för dig

Vi säger ja till bruna ben och ljusblåa bomullsshorts.

Dagens inspiration
Almah Miriam Moderniteter

FloweryTitta, vilken fin kudde jag hittade här hemma! Blommig och fin mot blå sommarhimmel.

Gomorgon dudes! Sovit gott? Dagens sysselsättning kommer att vara släktträff! Kanske inte världens roligaste grej, men min pappas morfars storasysters man (!) fyller 100 år, och det är väl värt att uppmärksamma? Fast det kommer ju att  bli något pinsamt när man sjunger " Ja må han leva uti hundrade år!" med tanke på att det betyder att han ska dö nu när han fyllt 100... 
Imorgon åker jag förmodligen in till stan, utan sällskap den här gången. Min nya svarta rosa/grön prickiga tshirt befinner sig för tillfället på Santorini, och kommer förmodligen aldrig mer att bäras av mig... Därför ska jag se om den finns kvar, någon som vet om Monki-rean är över? Den kan ju mycket väl vara utränsad men man får väl hoppas på det bästa! Men nu ska jag nog mixa ihop en liten frukost-smothie, bestående av färska jordgubbar direkt från trädgården!  Lyx. So long vänner.

sleep tight


the big blue           
Ja, efter två långa varma veckor har jag kommit hem! Men vet ni vad? Jag längtar redan tillbaks. Fast jordgubbarna i trädgården har mognat, så visst lär jag väl överleva? Puss.

RSS 2.0